21 дни Детокс на връзката
Да обичаш пътя си
Изпълни целта си в 1 ден
За директен достъп до куп практически инструменти, безплатни обучения и специални предложения по мейл, запишете се тук.
(държим на поверителността и дозата умереност, затова ще пазим мейла ви само за контакта между нас и ще получавате единствено полезни за вас материали)
CELI.BG - Обучения онлайн

Ние сме Севи и Тони, разказвачи на истории, които връщат магията във връзката и живота ни. Тъй като сме практици (нашата история като помощници и треньори в разрешаване на конфликти, двойка и родители, можете да видите тук), в celi.bg ще споделяме с вас работещи инструменти. За здрави връзки, за преодоляване и на най-напечените ситуации, и за вземане на трудни решения­ – за връзката ви и за промяната отвътре.

Ако сте като нас, и вие ще сте се сблъсквали със съмнения, неувереност и понякога пълно изтощение – от връзката и от ежедневното препускане, и от чувството, че нещата не са както трябва да бъдат. Щом сте тук, вероятно сте усетили вътре в себе си, че е до болка назрял моментът, в който да си върнете обратно жизнеността, силата и интуитивната способност да разбирате по кой път и с кого да вървите. И да се радвате, да дишате свободно, и да изпитвате отново онова топло чувство в сърцето, с което знаете, просто, знаете, че си имате всичко необходимо.

Можете да започнете като си харесате и прочетете една от статиите, която ви грабне в момента!

На сайта celi.bg ще намерите и тестове, практически упражнения и обучения онлайн и наживо, които могат да ви заведат директно, накъдето сте се запътили. Повече за тях можете да видите тук. ­
Обучения онлайн
 
Повече
Семинари и събития
 
Повече
Консултации
 
Повече
Участие във ваши събития
Повече

Най-продавани обучения

Последни новини

Адрес:
гр.София
ул. Стрешер 4, ет.1
Емайл:
celi@celi.bg
Телефон:
0885 79 25 25